Webfriends

Op weg naar herstel nummer 11

Gisterenavond laat na het koffer inpakken nog snel er even een rondje van 10 K uitgeperst. Nu 4 dagen feest op de Brouwersdam. Misschien dat ik nog even één of twee rondjes strand meepak in de aankomende dagen.

Op weg naar herstel nummer 10

Op weg naar herstel nummer 10: 10 kilometer 🎉🎉🎉 Dat is ruim een jaar geleden dat ik die gelopen heb. En het voelde zo goed. Yihaa!!

Op weg naar herstel nummer 9

Op weg naar herstel nummer 9: De temperatuur was heerlijk en het lopen ging ook heerlijk. Kilometertje extra er aan geplakt. 7 kilometer! Dat is al even geleden dat die op de teller stond.

Op weg naar herstel nummer 8

Op weg naar herstel nummer 8. Lekker gelopen. Soms een klein gevoelig plekje in de hiel en langs het kuitbeen. Morgen mag de fysio weer zijn werk doen.

Op weg naar herstel nummer 7

Op weg naar herstel nummer 7. Sinds lange tijd het aantal gelopen kilometers niet meer op één hand kunnen tellen. Yihaaaaa!

Op weg naar herstel nummer 6

Op weg naar herstel nummer 6. Sinds vanochtend weer een fysio behandeling verder en nu een heerlijk loopje voor code oranje uit. Wederom pijnvrij.

Dauwtrappen! (Op weg naar herstel 4)

Dauwtrappen! Weer heerlijk om zo mijn dag te kunnen starten. Er lijkt langzaam weer beweging in het lichaam te komen. De kuitspier is nog gevoelig, maar de hiel lijkt daarintegen nog steeds pijnloos te zijn.

Op weg naar herstel 3

Vanochtend flink onderhanden genomen door de Fysio. Kuitspier en hiel losgemaakt. Met een halve liter bloed minder in het lichaam door de donatie van gisteren toch lekker gelopen. Wel moest ik hierdoor wat harder werken. Belangrijkste is dat ik geen pijn heb en de hiel en kuit nog steeds goed voelen.

5 kilometer pijnvrij!

5 kilometer pijnvrij!! En nu maar hopen dat de achillespees er morgenochtend ook zo over denkt.